om_oss_tryckgivare

Nya tekniska lösningar.
I trygga, erfarna händer.

Långsiktiga affärer handlar om bra relationer och närhet. Närhet till leverantörer, till kompetens och till produktionskapacitet.

På Stig Wahlström Automatik skapar vi nya möjligheter genom hög kompetens, lång erfarenhet, hög servicenivå och vår förmåga att lösa kundernas utmaningar. Våra samarbeten med världsledande sensortillverkare möjliggör högkvalitativa lösningar för mätning, styrning och reglering av tryck, flöde, nivå, temperatur och annan mekanisk mätteknik.


 

Rätt slags närhet. Nya möjligheter.

Vi tror på kombinationen av spetskompetens och engagemang. På att kombinera det stora företagets resurser med det mindre företagets engagemang och närhet.

Däremot tror vi inte på att begränsa denna närhet geografiskt. Vi samarbetar i stället med några av världens ledande sensortillverkare för att säkerställa högsta möjliga kvalitet och leveranssäkerhet på våra produkter. Det är samarbetet och lösningen som ska vara nära, men var den bästa komponenten eller produkten tillverkas, handlar mer om effektiv logistik – och det har vi över 60 års erfarenhet av.

Detta fokus har gjort oss till en ledande leverantör av automatiserings- och säkerhetslösningar till den tillverkande industrin i Sverige.

Kvalitetstänkandet styr valet av tillverkare.

Många av våra leverantörer är marknadsledande inom sina områden och har egna, aktiva utvecklingsavdelningar. Vi jobbar också kontinuerligt för att hitta nya innovativa tillverkare med nya produkter och tekniska lösningar – och vi är exklusiv distributör i Sverige för många världsledande komponenter. Vårt krav på nya tillverkare är att de ska ha egna konstruktions- och utvecklingsavdelningar.

Våra främsta styrkor är det breda produkturvalet och säljkårens gedigna applikations- och systemkunnande. Detta bidrar i hög grad till en god totalekonomi i våra kunders konstruktioner.

Här kan du läsa mer om branscherna vi jobbar mest med

Kort om Stig Wahlström Automatik

Försäljning och utveckling av lösningar med industriella komponenter. Import och export, logistik och produktion.

• Grundat 1951
• 14 anställda
• Kontor och lager i Stockholm
• ISO 9001 & 14000
• Ingår i Addtech koncernen
• Följer Addtech Code of Conduct

Kort om Addtech

Vi ingår i Addtech, en svensk börsnoterad teknikhandelskoncern.

• Cirka 120 självständiga bolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur i cirka 20 länder
• Ledande inom värdeskapande teknikhandel
• Omsätter cirka 6 miljarder SEK

Läs mer på addtech.se