Flödesmätning

Flöde kan mätas på många olika sätt, varje teknik har sina för- och nackdelar. Vilken mätteknik som passar bäst i din applikation beror på många faktorer tex, mätområde, media, geometri etc. Med vårt breda sortiment av flödesinstrument som omfattar allt från enkla flödesvakter till avancerade ultraljudsgivare täcker vi de flesta behoven.

Kontakta oss så hjälper vi till att hitta rätt lösning.


Flödesgivare

Kontinuerligt flöde kan mätas på många olika sätt och vi har i vårt sortiment de vanligast förekommande teknikerna tex Turbin, Paddel, Vortex och Ultraljudsgivare. Givarna ger en elektrisk utsignal och ansluts till styrsystem för vidare signalbehandling.

Läs mer

Flödesmätare

Visuell övervakning av gas eller vätskeflöden med Svävkroppsmätare, så kallade Rotametrar, eller Visare. Typiska applikationer är tex inom gasdistribution, filterövervakning och kylsystem.

Läs mer

Flödesvakter

Våra flödesvakter finns i en mängd olika utföranden, tekniker och storlekar, allt för att passa våra kunders skiftande behov. Vanligast är de så kallade paddel- eller kolvvakterna som främst används för övervakning och omkoppling eller som larm och skydd av känslig utrustning.

Läs mer