Gyro

Vi erbjuder ett komplett sortiment med Gyros och kombinerade system, allt från lågkostnads- till mycket högpresterande enheter för de mest krävande applikationerna. Typiska användningsområden är tex. Noggrann navigering och positionering i fordon, stabilisering av plattformar, Robotics, Geoteknik etc.


Standard

Gladiator technologies banbrytande serie av MEMS Gyros har enastående prestanda avseende brus, bias- och skalfaktor modellering. Med en svårslagen förmåga att motstå vibration och chock passar de utmärkt för användning i mycket krävande applikationer.

Läs mer

INS/GPS

Våra GPS stödda Gyros använder en 72 kanals GPS mottagare med 18Hz uppdateringsfrekvens kombinerat med ett högpresterande Gyro från LandmarkTM serien. Typiska användningsområden är tex vid noggrann navigering och positionering där prestandan i rena GPS system inte räcker till.

Läs mer

IMU

Gladiator Technologies IMU’s består av ett 3-axligt Gyro och en 3-axlig Accelerometer. De har alla ett gemensamt protokoll vilket ger stor frihet att välja prestanda utan att behöva ändra mjukvara i användarsystemet. De har även bias och skalfaktor modellering för kompensering för bl a obalanser och vibrationer samt kapslade för användning i krävande applikationer och miljöer. Standardinterface är RS422/RS485 men CANBUS kan också erbjudas för de flesta modellerna.

Läs mer

För Fordonsprovning

Gyros speciellt utvecklade för applikationer inom krock och fordonsprovning med extremt hög chocktålighet och vinkelhastigheter upp till 50.000°/sek.

Läs mer