Klimatstyrningar

Optimal energieffektivitet parat med lika optimal funktion. Det är den här till synes omöjliga ekvationen vi löser åt dig. Förklaringen är dels en närmast unik kompetens och känsla för sambanden mellan uppvärmningsprocesser och energiförbrukning. Men också det faktum att vi ända sedan 1951 bland annat säljer marknadsledande Eberles breda och högkvalitativa produktutbud.


Isvarnare

Energisparande styrningar för värmeanläggningar i mark och på tak. Styrningarna kan användas för el eller vattenburen markvärme samt elektrisk takvärme. Dom har färdiga program klara för drift. Programmen kan enkelt ändras om man så vill, men det är i normalfallen inte nödvändigt. Svenska menyer för enkelt handhavande.

Läs mer

Eberle termostater

Vårt termostatprogram för styrning av el och vattenburen värme eller kyla är svårslaget. Vi har mekaniska, elektroniska, kapslade, okapslade, med klocka, utan klocka m.m. för privat och offentlig miljö. Sammarbetet med vår leverantör Eberle GmbH i Tyskland startade 1952 och vi har idag en gedigen erfarenhet om vad som passar bäst i olika applikationer.

Läs mer