Magnetventiler

Hög kvalitet och prestanda i förening med flexibilitet och kundanpassningar…
I oss får du en pålitlig partner och närmast unik expertis på sambanden inom flödesteknik och tryck som kan förutse belastningar och peakar i din applikation och därmed plocka fram den absolut bästa lösningen. Låt oss omvandla den här tilldragande kunskapen till en attraktiv fördel för dig och din verksamhet!


2-vägsventiler

Vi erbjuder 2-vägs magnetventiler i utförande som direktverkande, pilot, eller tvångsstyrda i flera olika material och anslutningsalternativ. Tryckklasser upp till 100bar och max dp 38bar. Ventilerna finns även i utförande för blockmontage där vi gärna hjälper till med kundanpassningar. Typiska användningsområden är all form av vattenhantering, industriella processer eller medicintekniska applikationer.

Läs mer

3-vägsventiler

3-vägsventilerna har till skillnad mot 2-vägsventilerna ett inlopp och 2 utlopp vilket medger ökade möjligheter i hur flöden kan styras . De maximala flödena är här generellt lägre och de är alla direktverkande, ventilerna finns i NO eller NC utförande med flera material och anslutningsalternativ.

Läs mer