Stort som smått, det enklaste och det mest komplexa

Att mäta vätskenivå i olika typer av behållare kan verka enkelt, men krav och önskemål kan skilja sig enormt mellan olika applikationer. Exempelvis kan faktorer som mätområde, viskositet, kemi, rörelser och vibrationer göra att olika typer av givare fungerar mer eller mindre bra. Vi erbjuder därför ett av marknadens bredaste sortiment och med den kunskap som behövs för att hitta rätt lösning oavsett applikation.


Nivåvakter

Ultraljud eller flottör… optisk eller kapacitiv… det gäller att välja bäst teknik för varje applikation.
Att använda nivåvakter är ett ypperligt sätt att enkelt styra tex pumpar eller flöden, däremot behöver detta inte innebära att nivåvakterna är enkla rent tekniskt. Vi har de flesta teknikerna i vårt sortiment, allt från enkla vippor till avancerade ultraljudsvakter.

Läs mer

Nivågivare

Att mäta vätskenivå i olika typer av behållare kan verka enkelt, men krav och önskemål kan skilja sig enormt mellan olika applikationer. Exempelvis kan faktorer som mätområde, viskositet, kemi, rörelser och vibrationer göra att olika typer av givare fungerar mer eller mindre bra. Vi erbjuder därför nivågivare enligt flera olika tekniker, dränkbara eller inskruvade tryckgivare, flottörgivare eller ultraljudsgivare alla med sina för- och nackdelar. Vi gör också ofta helt kundanpassade system i de fall det visar sig lämpligt.

Nedan visar vi några exempel på vårt stora sortiment.

Läs mer