Personsäkerhet

För alla tillfällen där du behöver automatiska skydds- och säkerhetsfunktioner gällande ljus och kontaktlister har Stig Wahlström Automatik ett flertal produkter och system att erbjuda. Inom personsäkerhet finns arbets-, signal- och säkerhetsbelysning såväl som tryckkänsliga kontaktlister för både industriella och offentliga tillämpningsområden.


LED Ljustorn

Oavsett behov av industriellt LED-ljus har Stig Wahlström Automatik en lysande produkt som motsvarar dina önskemål. Vi kan erbjuda dig allt från flerfärgade ljustorn till industriell arbetsbelysning. För oss är det lika viktigt att kunna erbjuda elegant och tilltalande design som prisvärda och funktionella lösningar. Gör som Friends Arena i Solna, välj våra signallampor.

Läs mer

Klämlister

Vi erbjuder dig klämlister och klämskydd som avkännare för en rad olika tillämpningar. Exempelvis för port- och dörrsystem, i höj- och sänkbara utrustningar, som avkännare i dockningssystem för flygplan eller till olika applikationer i offentliga transportmedel. Användningsområdena är många och vi skräddarsyr lösningar för dina specifika behov av funktion och säkerhet.

Läs mer