Tryckgivare

Vi vågar påstå att vi har sveriges bredaste sortiment av tryckgivare, från chipmonterade till färdiga mätinstrument, från vacuum till 6000bar. Vår mångfald gör att vi kan erbjuda de absolut bästa lösningarna för varje applikation. Är det tex ont om utrymme kan våra moduler eller miniatyrgivare vara ett bättre alternativ än standardgivare. Vill du mäta mer än bara tryck kan vi bygga kombinationsenheter med andra typer av givare etc etc…


Ytmonterade

De allra minsta tryckgivarna i vårt sortiment är avsedda för kretskortsmontering och embedded lösningar. De extremt strömsnåla sensorerna använder vi främst i mobila, trådlösa och batteridrivna applikationer där låg vikt krävs.

Läs mer

Standard

De tryckgivare vi kallar standard uppfyller alla de vanligaste industriella normer och krav som förekommer och finns med en mängd olika anslutningsmöjligheter och utsignaler, de är bara att skruva i och koppla in…

Läs mer

Miniatyr

När applikationen ställer extrema krav på snabbhet och litet utrymme är det i stort sett endast våra miniatyrgivare som fungerar. Med storlekar ned till en diameter av endast 1,27mm och bandbredder på upp till 1,7MHz är de unika på marknaden och lämpar sig både för statisk och dynamisk tryckmätning.

Läs mer

Mediaisolerade moduler

Våra trycksensor moduler är ett utmärkt alternativ i applikationer där det är ont om utrymme och/eller när vikten måste minimeras.

Läs mer

Keramiska Tryckgivare

Metallux tryckgivare är uppbyggda på en bascell av aluminiumoxid, Al2O3, på vilken man med screentryck teknik applicerat elektroniska kretsar för avkänning av trycket. Det keramiska materialet har en ypperlig kemisk resistens och klarar därför nästan all typ av aggressiv media.

Läs mer

Differenstrycksgivare

Differenstrycksgivare används oftast för flödesmätning i rör och luftkanaler eller som övervakare av filter i såväl vätskor som gaser. Vårt sortiment sträcker sig från små kretskortsmonterade sensorer med mätområden från några tiotal pascal upp till robusta mätinstrument anpassade för processindustrin.

Läs mer