Tryckgivare 3100 Serie

För OEM-tillverkare som behöver ständigt höga prestanda, tillförlitlighet och stabilitet har 3100 och 3200-seriens förstoftade tunna filmenheter ett oslagbart pris / prestandaförhållande i liten förpackningsstorlek.

Se vårt datablad för mer specifik information i vad som skiljer mellan 3100 serien och 3200 heavy duty serien.

Upp till 30.000 PSI

Upp till 30.000 PSI

Denna tryckgivare har möjligheten att hantera tryck upp till 30.000 PSI, kan ha 0-100 PSI, 0-30.000 PSI, valet är ditt!

Brett urval av utgångar

Brett urval av utgångar

Beroende på hur din applikation ser ut kan vi konfigurera utgångarna för denna tryckgivare att matcha ditt behov.

RoHS-kompatibel

RoHS-kompatibel

Vår produkt är RoHS-kompatibel vilket innebär att den följer EU:s direktiv angående användning av vissa typer av material.

Kompakta OEM tryckgivare

Den kompakta tryckgivaren har fuktade delar av helt rostfritt stål, ett brett urval av el- och tryckanslutningar och ett brett urval av elektriska utgångar för att möjliggöra lagerkonfigurationer som är lämpliga för de flesta applikationer utan modifiering.

Kärnan i båda dessa serier är ett sputterelement som också ger exceptionella temperaturspecifikationer. Dessutom inkluderar vår tillverkningsprocess för 3100- och 3200-serien den senaste automatiska utrustningen som ger den mest konsekventa och bästa pris-till-prestandasensorn på marknaden idag.

Dessutom har 3200-seriens sändare tjockare membran och en tryckbegränsare för att motstå hårdhet i kavitationer eller extrema tryckspikar, vilket ger år av pålitlig och stabil prestanda i pulserande applikationer.

Den kompakta konstruktionen i båda dessa serier gör dem idealiska för installation där utrymme är en premie. Och de är helt RoHS-kompatibla.

Mer information

Ladda ner vårt datablad för att få mer ingående information om produkten 3100 och 3200. Där kan du också se skillnaden mellan dessa tryckgivare. Har du några frågor angående produkten är du välkommen att kontakta oss.

Maskinindustri & Process

Sensorer från vårt sortiment används i maskiner av vitt skilda slag där processer ska mätas, kontrolleras och styras, från vitvaror till förpackningsindustri. Våra försäljningsingenjörer har stor erfarenhet av att se helheten i applikationen och bidra kreativt i arbetet med att ta fram unika lösningar.

Läs mer