Få total kontroll med säkerhetsprodukter från Tapeswitch
– din ultimata lösning för säkerhet och kontroll

Tapeswitch är ett ledande globalt företag inom avkännings- och säkerhetslösningar. Sedan företaget grundandes 1952 har de konsekvent blomstrat och anpassat sig för att möta branschens ständigt föränderliga behov.

Tapeswitch är känt för sin expertis inom design, utveckling och tillverkning av innovativa lösningar. Fokus ligger på att skapa avkännings- och säkerhetsprodukter av högsta kvalitet, som uppfyller de strängaste kraven och standarder. Teknologin har historiskt sett endast funnits i industriella säkerhetsapplikationer men finns idag på de allra flesta marknader.

Produktkategorier:

Klämlister

Klämlisterna från Tapeswitch används för att aktivera en signal som skickas vidare genom ett tryck. Listerna är utformade som NO (Normally Open), som påverkas av tryck från en hand, en fot eller på ett annat sätt mekaniskt.
Används bland annat inom:
Transporter (förarvarning)
Lokala myndigheter  (alarmsystem)
Fabriksautomation (detektorer)
Sport (Tidstagning)

Säkerhetsmattor

Säkerhetsmattorna för industrin, är pålitliga och tillverkade för att ge personalen en trygg arbetsmiljö. Mattorna är gjorda av material i hög kvalitet som är slitstarka och garanterar lång livslängd.
Används ofta inom:
Maskinsäkerhet
Nöjesparker
Åtkomstkontroll

 

Bumpers

Tryckkänsliga gjutna säkerhetsstötfångare som ger kollisionsskydd för utrustning och människor. Tapeswitch stötfångare är idealiska överallt där mjuk dämpning och extra skydd behövs.
Används bland annat inom:
Fordonsindustrin
Materialhantering
Sjukvården
Flygindustrin

Kontrollenheter

Tapeswitch kontrollenheter har utformats specifikt för att användas med hela sortimentet av tryckkänsliga produkter. Alla Tapeswitch-kontrollenheter kan ge konstant övervakning av sensorenheten. I händelse av ett fel i sensorn eller dess kabel känner styrenheten automatiskt av detta fel.